Impulssession

Påsk..
Alla åker bort och träffar familj, åker skidor, kör skoter, grillar korv och pimplar..
Utom jag..
Väderprognosen sa att det skulle regna hela helgen men de ha vare strålande sol varenda dag.
Jag har suttit inne.
Igår blev jag sugen på att fota men hade ingen modell.
 

En instagrambild på mig
 
Gjorde en sminkning på mig själv i brist på annat och medan jag gjorde det ringde telefonen.
"Hej Kate, vill du ha modell idag?"
Åh!! Sånna samtal gillas!
Såklart att jag vill ha modell!
Planering noll.. Idé lika lite men de stoppar aldrig mig!
Carin kom hit och jag sminkade henne i lite påskfärger och så satte vi igång.
 
                   
                    Carin
 
Det är alltid svårt att fota med vit bakgrund men jag kände att jag ville göra något som jag inte gjort på länge och det blev bra ändå! Min vita bakgrund är än mer begränsad än den svarta så de va lite knepigt. =)
Men några coola bilder fick vi såklart!
 
Sen har jag även ansökt om prisuppgifter på en lokal att ha som studio så jag hoppas få svar på de i veckan. Lite less att fota hemma just för att man är så begränsad. Men allt handlar ju om ekonomi så vi få se va de bli av den saken. =)
 
 

Nytt utseende!Har varit blond nästan så länge jag kan minnas men ha nu på senare tid känt att jag måste göra något nytt. Att vara råttfärgat/blond är förvisso fint på mig men alltså lite tråkigt.
Har inte vågat testa nå annat, velat spara ut håret och inte få "färgkanter" som man måste klippa bort å sådär. Men eftersom håret varit så slitet och mest sett ut som svinto kände ja "va faan"..
Har alltid blivit besviken hos de frisörer jag varit så jag testade ett nytt ställe nu.
Sa hur jag tänkte och tyckte och hon kom med sina råd och tips.
Färgen va vi inte överrens om men till slut kom jag på att hon vet va hon sysslar me hon e för fasen utbildad så jag litar på henne.
Först trodde jag att färgen skulle bli såååå mörk och jag skulle se likblek ut me markant skillnad mellan hår och ansikte, men de blev riktigt bra! Över förväntan bra faktiskt!
Håret blev heller inte så kort som jag trodde att de skulle bli eftersom de va så slitet. De känns mycke tjockare oxå.. Nä dehär blev bra!

Efteråt träffade ja en vän för lunch och så gick vi lite i affärer, va skitlänge sen jag gick och kollade på kläder! Och ojdå, de blev att jag handlade lite... ;)
Inte för att ja nånsin kommer ha användning för dem då jag aldrig går ut men kunde inte motstå. Får trösta mig med att nu har skorna som jag aldrig kommer använda sällskap. =D
 
 

Årets första porträttsession

Angelica kom förbi och ville ha lite porträtt.
Bara att plocka fram all utrustning som ja just hade fått in i garderober.

Hon hade ingen direkt idé på vilken typ av porträtt hon ville ha, de va hennes första gång framför kameran därför gjorde vi inget avanserat, jag sminkade henne lite sotat och så körde vi.
 

Angelica
Tycker att hon gjorde ett bra jobb för att va första gången. De är allti svårt när man inte vet hur de funkar, hur poserna gör sig på bild och vilken vinkle som är bäst för personen. Men de är därför jag finns där för att rätta till! =D
 
 
Just nu är det väldigt många som vill bli fotad.
Inte mig emot. =) De är snart vår och jag har mängder av idéer!
Men som vanligt vill folk mer än vad som blir av. Oftast kommer dom bara på att "dom vill" när nån annan blitt fotad, sen glömmer dom bort de. Men vi få se! =D

Och fortfarande hör jag hur duktig jag är och borde ta betalt även av vänner för de ja gör. Ha sagt att folk får ge mig en gåva, det dom tycker bilderna är värt.
Bevisligen är bilderna dom får inte nånting värt för ja ha då aldrig fått nån gåva. Så de känns lite dubbelmenat att dom ena gången tycker ja ska ta betalt men sen är dom inte villiga att göra de.
Men de är väl så människor funkar:
"Jag menade ju såklart inte MIG" ;)
Men tycker de är snällare mot vänner att dom själv få välja om de är värt 500kr, 1000kr eller som bevisligen alla tycker 0kr, än ta 4000kr rakt av som ja skulle kunna om ja inte va så jävla snäll. =)
 
Betalade folk skulle ja ha råd att köpa mer utrustning och på så vis bli ännu bättre, men de få väl bli när ja vunnit på lotto! =)
 
 
Observera! Detta är inte riktat mot Angelica!!
 

katestockholm

Photo, Makeup and Me...

RSS 2.0