Fotovecka!

Fasen de va som länge sen jag fotade intensivt. Denhär veckan ha ja fotat 4 sessioner. Kan dock bara lägga ut bilder från 3 av dem.
Sen är de lite extra kul för jag har aldrig förut fotat barn med studioblistar och planerade bilder men denhär veckan ha ja fotat 2 barn. Extra spännande! Men dom va dåså snälla. =)

Först ut var Felix snart 1år.
Jag hade en idé om julbilder och eftersom dom ha flyttat till landet bestämde vi oss för att fota i den gamla bostadsdelen i laggårn. Vi stylade så det såg ut som jul och så körde vi!Föräldrarna heter Camilla och Andreas.

Sen var de lite torka halva veckan fastän jag försökte hitta modeller i Norrland då ja likas var där. Till slut blev de en underklädes-session i lite sexigare stuk men de bilderna tänker jag inte sätta ut här. Men dom blev rätt okej för att va första gången jag fotade sånna. =)

Sen åkte jag runt för att hitta en lämplig miljö för att fota nästa barn på listan. En kvinna lånade ut sin hölada så jag riggade upp min utrustning och tog dit Tova 6år.Föräldrarna heter Peder och Marita.

Sist men inte minst blev en spontansession på ett häftigt rivområde. Jag hade nu, med facit i hand, velat ha lite mer planerat men de va mest en kul grej och bilderna är inte alltför dåliga med tanke på omständigheterna med ljus och den extrema kyla som faktiskt var den morgonen vi var där. Frost..
   
Modell Hanna G.

jag gillar inte att redigera som jag ha sagt tidigare men jag måste nu ta tag i den delen oxå så mina modeller får sina bilder nångång. =) Det går sakta men säkert om vi säger så.

Sveriges sämsta bloggare planerar sessioner..

Har så mycke annat för mig för tillfället att jag helt glömmer bort att blogga. Opererades förra veckan och de ha vare lite turer fram å tillbaka me en del..
Satt på sjukhuset idag då ja insåg att jag till å me hade glömt videokameran hemma så ja kunde inte vloga.. Ibland e man helt snurrig altså. =D

Nog om detta!

På måndag ha ja en session med Felix 1år, första gången han ska stå modell för mig. Elle fotade hans mamma då han sparkade henne inne i magen men han ha aldrig vart synlig för kameran så att säga.
Nu ha ja en idé med jultema. Jag hatar iofs julen men tyckte ändå att de skulle va ett passande barntema såhär mot hösten. Vi få se, kanske kommer på nå annat när ja lix kommer dit. Vi ska fota i deras hemmamiljöer på landet så de ska bli kul!!

Sen ha ja en höstsession inplanerad under nästa vecka i Norrland. Hoppas att de inte är för kallt bara.. 
Och har i tanke en underklädessession i lagårdsmiljö. Lite Sexig "Heidi" stil. Få se hur de bli me den saken för ja saknar en modell till de. =)

De va en snabb uppdatering på de kommande planerna!!

katestockholm

Photo, Makeup and Me...

RSS 2.0