Mitt 2012

Året började väl me lite baksmälla...

Jobbade på G4S där jag varit i flera år, som vanligt var det tjaffs och som vanligt fick man av cheferna höra "Om du nu tycker så varför säger du inte upp dig?"
Ett återkommande fenomen på dedär stället va att dom sa upp mig en gång per år för "arbetsbrist". Svarade denna gång att dom skulle inte få nöjet av att ja sa upp mig, ville dom bli av me mig skulle dom få säga upp mig - igen.
Det tog inte många veckor så hade dom förhandlat att säga upp mig, anledning - "arbetsbrist".
I samband me att ja skrev under avskedspapperen sa dom "Men du får ju såklart jobba heltid i sommar".
My ass!
Sa till mina kollegor, som är vana att ja blir uppsagd och återanställd, "När jag går ut genom den dörren, är de för sista gången"
Och jag har inte kommit tillbaka efter de, trots att G4S ha ringt och mailat och frågat om ja ska komma tillbaka.
Man sakna inte kon förrän båset är tomt heter de väl?

Min pappa ha sagt att de är väl bra säga vad man tycker, men ibland kanske man måste tänka genom först, ett jobb måste man ha. Sökte nytt jobb på Securitas, som jag utan problem fick.
Så har jobbat där i drygt ett halvår nu och trivs väldigt bra. Det är dagtid och helt underbara kollegor. Man känner sig iaf upskattad och behövd där jämfört med mitt gamla jobb där jag aldrig log, alltid hade ont i magen och va så psykiskt och fysiskt slutkörd att ja bara sov.
 
Kände mig väldigt kreativ i början av året och va inställd på mängder av fotosessioner! Bokade in många modeller, tog riktigt bra och annorlunda bilder. Hade varit i Thailand hela december, va utvilad och relativt positiv - 2012 skulle bli ett BRA år. Sökte hjälp hos psykolog och ville verkligen räta upp mitt liv. Kände mig till sist för ovanlighetens skull ganska fin, tog bilder på mig själv och tänkte "Ja, nån kanske kan tycka om denhär typen oxå?" Tyvärr hade jag fel, är fortfarande ensam och singel.
 

Mars 2012
 
Min pappa blev dålig och åkte in på sjukhus i slutet av mars. Jag frågade om han ville att jag skulle komma upp men han sa att det behövdes inte, jag skulle iställe fokusera på de inbokade intervjuerna hos Securitas, som han va så stolt över att jag skulle på. Han sa att det värmde hans pappahjärta att jag börjat må bättre och att det såg ut att ljusna för mig.

Så den 9 april försvann jorden under mina fötter - Pappa dog på sjukhuset.. och jag var inte där..
Året som skulle bli så bra, som börjat positivt, blev helt plötsligt det värsta jag varit med om.
Sorgen går inte att beskriva...
Veckorna efter det minns jag knappt. vet att jag var i Norrland med min familj, planerade begravning, det var begravning, en helt underbart fin sådan!! 
 
April 2012

Var på alla intervjuer och tester på securitas där 3e frågan på psyktestet var "Är din pappa en bra pappa?" så ja bröt hop.. Såg väl bra ut att bryta hop på 3e frågan på ett psyktest?

Sista helgen i maj var det som vanligt fototräff i Hallsta, kände att jag var tvunget att åka dit även fast det kändes lite si och så. "har jag rätt att göra roliga saker då pappa är död?" Men jag vet att han inte skulle ha tillåtit mig att sitta inne som en eremit, så jag åkte. Och är väldigt glad att jag gjorde det. Hade en helt underbar helg och fotade så många modeller, träffar så många av - mitt eget slag! Slapp tänka på allt sorgligt och fick istället vara kreativ, dom flesta vet vem jag är och det är enda gången på året jag inte fokuserar på hur ful jag är, glömmer helt bort att vara självkritisk när alla är så trevliga mot mig.
Några av alla de bilder tagna i Hallsta Maj 2012

I juni började jag på Securitas, träffade som sagt en hel del trevliga människor där, men samtidigt sorg efter pappa, va tvunget jobba in dagar och jobba extra för att kunna ta längre ledigheter och åka till norrland för att fixa saker med dödsboet. Rensa hus, ta beslut och allt annat.

Så ha haft en riktigt hög press på mig. mitt humör har gått upp och ner som ett jojjo. Försökt att sköta jobbet men ibland har tyvärr min psykiska utmattning gått ut över det. Varit sjuk mycke och sådär.
Åkte till Småland och hälsade på en gammal vän i aug, hade en väldigt trevlig helg hos henne. Största delen av hösten har dock gått ut på att bara jobba. Så det har inte hänt något speciellt direkt, hållt mig över vattenytan bara.
 
Tog upp fotandet igen och fotade några modeller under hösten.
 
Några av de modeller från hösten 2012
 
Har alls inte känt mig inspirerad av att fota även om jag tycker att jag tagit bra bilder.
Köpt en ny kamera som jag använt några få gånger så egentligen var det kanske ett onödigt köp, men just då kändes det viktigt att jag köpte en.
Jobbat väldigt mycke, inte varit speciellt social. Det har varit ett tungt år med många stora beslut.

Men samtidigt har det varit ett bra år på så vis att jag har träffat väldigt mycke nytt och trevligt folk! Även om de flesta är genom jobbet och jag är fortfarande ensam i mitt privata helvete, så fyller dom mitt frusna hjärta med lite värme så det finns anledning att keep on going.
Känner att jag har inte haft tid att riktigt bearbeta saker.
 
Min familj har varit ett helt underbart stöd för mig under det gångna året! Vet inte vad jag skulle göra utan min underbara mamma som alltid ställer upp för mig! Mina syskon ser mig såklart som "lillasyster" och lever upp till sina roller som storasyskon. <3

Får hoppas att 2013 blir ett bättre år med mycke kärlek och att mitt sinne får frid och att jag lär mig acceptera saker som jag inte kan ändra på!
 
Vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!
Må änglarna vara med er och många glada dagar fylla livet!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

katestockholm

Photo, Makeup and Me...

RSS 2.0