Gråta över annans lycka!


Kvinnan som säljer flygplan på stranden
 

Minns ni han jag nämnde som påminde om Dustin Hoffman i Rainman?
Har sett han och hans far vare dag, dom bor på samma gata som jag. En funderation jag hade idag va att dom kanske är här i Thailand för att hitta nån som kan ta hans om sonen när pappan går bort. De är inte omöjligt va..
Som vanligt "när man talar om trollen" så kom dom och gick efter stranden som vanligt. Idag hade både far och son nya solglasögon. Blir som glad när jag ser dom. De är verkligen ett riktigt band mellan dom.
Så kom dom tillbaka och lyckan som strålade från sonen fick mig att le och sen gråta.
Helt sjukt att börja storböla mitt på stranden..
Dom hade varit och köpt varsitt flygplan och sonen höll sitt plan som den största skatt han fått och log med hela ansiktet!
Då kände jag verkligen sån ömhet med honom att de gick inte dit mer!
Jag skulle ha velat se honom när han "flög" sitt flygplan oxå.. =)

 

De va rätt disigt idag, men varmt. Bränt mig på rumpan!!
Eller för att va ärlig ha ja väl bränt mig överallt egentligen.. Slutat smörja in mig för ja måste få färg! Men e nog bara inse att ja bli inte brunare än såhär, å andra sidan kan ja erkänna - ha aldrig nånsin haft brunare kropp än ja ha nu. Helt sjukt! =)
Men de kommer flagna bort på planet till sverige som vanligt, å ingen ska ju ändå se mig naken så va spela de för roll.
Bara temperaturskillnaden från Phuket till Hua HIn fick mig ju att börja flagna.

Jag var en dum jävel som åt på Mc Donalds idag (igen) FATTAR INTE varför ja äter sån skit må ju riktigt jävla dåligt efteråt. Vet om de, ändå äter ja.
Så de va bara att gå till hotellet och vila ett tag medan kramperna släppte lite.
Sen ut på nightmarket, samma som igår å dan innan de.. Men nu hade jag ett mål, de glittriga skor som jag sett igår. Naturligtvis fanns dom då inte kvar idag, tjejen sa att ja va ungefär en halvtimma efter hon som hade köpt dem. Gah!

Hade inte tänkt att köpa nå solglasögon förrän i Bangkok, om ja hittar affären jag och Carin va på. Men faan alltså, älskar ju glasögon! Å vet inte hur många ja hade sönder i sommras så kände nu idag att nåt litet par kan man väl köpa här ändå...
Köpte två par! Wii! De är bara så galet svårt att packa solglasögon utan att ha sönder dom.. I vilket fall som helst så ska ja köpa en hel hög om ja hittar där vi va förra gången.
Skor, solglasögon, väskor.. Är de nånting ja INTE ha mani att köpa? =O

 

Imon måste jag gå till busstationen och köpa biljett till Bangkok, den går förvisso till flygplatsen, men därifrån kan jag ta tåget å sen en tuktuk till hotellet. Visst, kan ta tåget direkt upp till Bangkok city härifrån centrum men nu när ja vet hur bekväm bussen är så vill ja inte ta tåget!!! Men kom på idag att de är inte så många platser så de kan va en fördel att boka en plats. Vet heller inte vilken tid bussen gå, måste kolla de oxå.. Hörde nån säga att den gick 18.30.. De är ju välda dum tid. Men de kan ju inte bara gå en buss per dag upp, när den gick varannan timma ner.

Usch ja ska snart åka hem.. Vill verkligen inte!!
Alla skriver om kyla å snö, helt förträngt att de är snö.
Har tänkt mycke på framtiden nu och insett att jag MÅSTE ta tag i studierna så ja kan börja me dendär kaptensutbildningen. Kan inte fortsätta traska på i gamla fotspår å låta livet gå bara för att de är bekvämt. Klart att ja inte vill gå skola, men måste om ja nångång ska bli de ja vill så är de bara.
Så, de bli att kolla kurser då ja kommer hem. Se så de funka att läsa och jobba samtidigt å sen söka in i Kalmar...
Kalmar.. Vill inte bo där, men bättre de är Åland eller Danmark, även om ja helst vill gå utbildningen i Danmark. Fast när ja prata me dom sa dom att hela kursen va på danska. Å de fattar ja inte ändå så valet blev därför inte så svårt.
Men vet inte hur jag ska göra med lägenheten och alla mina saker under tiden. Pendla och ha två boenden komme ja inte ha råd me. Säga upp lägenheten känns heller inte som ett alternativ även om ja absolut inte ha nånting som håller mig kvar i Sthlm..
Mycke kvar att tänka på, första hand läsa in så ja ha behörighet!

Men än är de några dagar kvar i Thailand!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

katestockholm

Photo, Makeup and Me...

RSS 2.0